Hirdetés

A The Riftbreaker a Steam új indie kedvence, amiben a Diablo találkozik a They Are Billionsszal

|

A bázisépítős stratégia és az ARPG két olyan műfaj, melyek nem keverednek nagyon szépen, de az EXOR Studios megoldása mégis tarol a digitális üzletben.

Hirdetés

A The Riftbreaker alapvetően nem hozott semmi szuper izgalmas újdonságot, mindössze új köntösbe bújtatta a They Are Billions és a Conan Unconquered játékmechanikáit, és beledobott egy ARPG-t a közepébe.

Az EXOR Studios csodája attól lesz igazán érdekes, hogy ez az alapvetően fura keverék tökéletesen működik. Sikerült a srácoknak úgy ötvözniük a játékelemeket, hogy azok szépen összepasszoljanak, ez pedig meghozta a Steam lakóinak étvágyát.

Hirdetés

A SteamDB jelentése szerint az október 14-én történt indulást követően a játék népszerűsége stabilan növekedett, és ennek köszönhetően tegnap elérte a 21 741 fős rekord játékosszámot. Az apró indie kaland aznap fel is került a Steam 50 legnépszerűbb játékának listájára.

A The Riftbreaker értékeléseinek 91 százaléka abszolút pozitív, és ha nem hisztek a tömeg véleményének, akkor magatok is kipróbálhatjátok a cuccot, köszönhetően a játék egy ingyenes demójának.

Könnyen lehet, hogy most vagyunk tanúi egy They Are Billions-szerű sikertörténet kezdetének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)