Hirdetés

A The Sims 4-ben hamarosan a szexuális orientációnkat is beállíthatjuk

|

Ezen a téren is teljes szabadságot ad a The Sims 4.

Hirdetés

Nem csak a High School Years kiegészítő érkezik a The Sims 4-hez, a játékosok ingyenes frissítéseknek is örülhetnek. Ha valaki nem akar július 28-án mintegy 40 dollárt kiadni az új bővítményre, akkor azért ennek ellenére is meg fog kapni pár újdonságot a játékban.

Ilyen például a testszőrzet megjelenése: szőr nőhet kedvenc simünk mellkasán és pocakján, karjain és lábain, valamint új szakálvariációk is járnak mindenkinek. Be lehet állítani ráadásul azt is, hogy karakterünk szőrzete az idő múlásával növekedjen.

Hirdetés

Mindezeken felül pedig a simünk szexuális orientációját is be lehet állítani, ezen a téren viszont bizonyos limitációkat nem tudtak elkerülni a fejlesztők. A simek ugyanis mindenképpen férfiak vagy nők, nem bináris karaktereket nem lehet alkotni a játékban. A fejlesztők úgy tekintenek az új rendszerre, mint valami nagy változás kezdetére, szóval biztosan megpróbálják majd a jövőben még inkább kiterjeszteni az inkluzivitást.

Jelenleg arról lehet dönteni, hogy a simünk a férfiakhoz, a nőkhöz, mindkét nemhez, vagy egyikhez se vonzódjon. Azt is ki lehet kötni előre, hogy a karakterünk semmilyen formában se érdeklődjön a romantika iránt. Bármikor meg lehet persze változtatni, hogy simünk kivel akarjon "WooHoo"-ni (ez egyébként a tini karaktereknél a "Mess Around" kifejezéssel lett körülírva az új kiegészítőben).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Címkék: #the sims 4
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)