Hirdetés

A The Sims 4-ben igazi zenei fesztivált kapunk, kiderült az előadók névsora is

|

A színpadok mellett lesátorozhatunk és két koncert között még túlárazott bandapólókat is vehetünk.

Hirdetés

Néhány napon belül kezdődik a Sims Sessions című zenei fesztivál a The Sims 4-ben, ahol valódi művészek fellépéseit hallgathatjuk majd. A színpadon feltűnik Bebe Rexha, a Glass Animals és Joy Oladokun is, akik mind simlish nyelven énekelnek majd.

Egy tényleges kis nyári fesztivál lesz ez, ahol nem csak zenét hallgathatunk, de le is sátorozhatunk a helyszínen, és fesztivál kaját és szuveníreket vásárolhatunk.

Hirdetés

Egy izgalmas kis mókának ígérkezik a dolog, a fejlesztők pedig a TikTokot is kihasználják majd a közösségi élmény erősítéséhez. Mindenkinek lehetősége lesz duet videókat készítenie Rexhával, aki maga is reposztolja majd a legjobb beküldött anyagokat.

A Sims Sessions esemény június 29-én indul és július 7-ig tart. Aki be akar szállni a buliba, annak csak fel kell telepítenie a The Sims 4-et. A játék jelenleg akciósan beszerezhető a Steam nyári vásárának keretein belül, így az jóval olcsóbb, mint egy fesztiváljegy.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)