Hirdetés

A The Sims 4 Eco Lifestyle kiegészítőjében bogarakat is befalhatunk

|

A fejlesztők egy videóban mutatták meg nekünk, milyen újdonságok érkeznek a játék mellé.

Hirdetés

Sok éve a piacon van már a The Sims 4, ám a Maxis és az Electronic Arts még mindig elég gyakran szállítja hozzá a különféle kiegészítőket, amikkel picit feldobhatjuk a játékmenetet. Következő hónapban már jön is a legújabb csomag, aminek új tartalmait most közelebbről is megnézhetjük.

Hirdetés

Az Eco Lifestyle Expansion Pack középpontjában a környezettudatos életmód áll majd, tehát lehetőségünk nyílik többek között megújuló energiaforrások használatára, újrahasznosításra, és még egy csomó más dologra. Virtuális karakterünk étrendjébe ráadásul még a különféle ízeltlábúakat is bevezethetjük, ami kifejezetten érdekes újításnak tűnik.

Ha még többet szeretnétek megtudni a kiegészítő újdonságairól, akkor ajánlott megnézni az EA új videóját.

A tervek szerint az Eco Lifestyle Expansion Pack június 5-én jelenik meg. Ti megvásároljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)