Hirdetés

A The Sims 4 Eco Lifestyle kiegészítőjében megválthatjuk a világot

|

Sokak kedvenc életszimulátora zöld vizekre evez, hogy a környezet tudatos életvitelt tegye előtérbe.

Hirdetés

Felrúgva a korábbi ciklust a Maxis úgy döntött, bővíti még a The Sims 4-et, mielőtt kiadna egy teljes értékű folytatást. A mai napig töltik fel tartalommal a játékot és úgy tűnik, hogy az EA még egy jó darabig nem fogja magára hagyni a sikerszéria legutolsó darabját.

Hirdetés

A június 5-én érkező vadonatúj kiegészítő a környezettudatos élet színtereire kalauzolja el a játékosokat. Evergreen Harbor kikötővárosában fogunk majd kezdeni, és a fejlesztők állítása szerint, minden egyes hozott döntésünk és cselekvésünk kihatással lesz a körülöttünk lévő világra. Az új játékelemek és frissítések a zöldebb megoldásokra ösztönöznek majd minket, ugyanis most először csökkenthetjük vagy akár nullára is hozhatjuk a számláinkat a megújuló energiaforrásokat használva.

Mindemellett új munkákkal is bővülni fog a kínálat és természetesen az újrahasznosítás is hatalmas szerepet fog kapni a játékban. Ösztönözhetjük a játékbeli szomszédjainkat, hogy cselekedjenek hasonlóan, illetve a közösségépítés is új perspektívába kerül. A játék és új kiegészítője PlayStation 4, Xbox One és PC-s platformokon lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)