Hirdetés

A The Sims 4 karakterei még egy darabig szemétládák maradnak

|

A virtuális családjaink életét is megnehezíti egy pandémia, de azt se oltással, se maszkkal nem lehet mérsékelni. Itt maximum egy bokszzsák segít.

Hirdetés

Egy október eleji frissítés valamit eltört a simekben: úgy elkezdtek pattogni egymásnak, mintha csak egy lakótelep sikátorában veszekednének egy zacskó cukron. Még azok a karakterek is nekiálltak agárkodni egymással, akiknek személyiségjegyeit egy kisangyal szárnyának tollaiból rakták össze.

A közösség által felfedezett "köcsögölési járvány" azóta is tart, de mostanra legalább az EA közösségi menedzserei is felfigyeltek az ügyre. A srácok jelezték, hogy tudnak a problémáról és már dolgoznak rajta, csakhogy a javítás leszállítása eltart majd egy darabig.

Hirdetés

A frissítés eredetileg már pénteken befutott volna, de kiderült, hogy a probléma összetettebb, mint hitték és el kellett nyújtani a fejlesztési időt. Persze a hálaadási ünnep is beleszól, ami épp e hét csütörtökén lesz, és nem várható el, hogy bárki dolgozzon ekkor. Ezeknek a nehézségeknek az összecsúszása miatt a frissítés csak december elején fog befutni.

Reméljük, hogy a Maxis fejlesztőinek és az EA öltönyös döntéshozóinak jólesik majd a pulykasült, miközben a virtuális családjaink egymást vágják fel a sültmadár helyett. Kellemes hálaadás lesz ez így.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)