Hirdetés

A The Sims 4 következő kiegészítője visszavisz a gimibe

|

Idén nyáron a The Sims 4-nek köszönhetően végre élhetjük azt a középiskolás életet, amit a filmekben láttunk.

Hirdetés

Ha én lennék az új The Sims 4 kiegészítő középpontjában, akkor a trailerében egy nagyon nyomott, csuklyás srác lenne, aki alig várja, hogy a csöngetés után hazaérjen WarCraft III-azni. Tekintettel arra, hogy ezt nehéz lenne marketingelni, az EA egy másik utat választott a High School Years bemutatkozójával.

A világ kedvenc életszimulátorának legújabb kiegészítője ugyanis visszavisz bennünket a gimibe, és olyan élményeket ígér, amiket eddig csak középszerű amerikai filmekben láthattunk.

Hirdetés

Itt az ideje kétes kimenetelű kapcsolatokba keveredni, egész éjjel a haverokkal lazulni, és szépen kiöltözve bálba menni. A július végi kiegészítő egy nagyon cuki trailerrel egy varázslatos középiskolai életet ígér.

Ez egy teljes értékű kiegészítő csomag lesz, így az ára is ennek megfelelően alakul. A vásárlásért 40 eurót kell a kasszában hagynunk, cserébe pedig július 28-án, este 7-től már indulhatunk is a virtuális gimibe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)