Hirdetés

A The Sims 4 új csomagjában szellemeket idézhetünk

|

Ki ne akarná a holtak a mi világunkban ragadt lelkeivel benépesíteni otthonát?

Hirdetés

A The Sims 4 vonatja robog tovább, és a 2021-es évet egy "cuccok" csomag nyitja. A Paranormal Stuff Packkel egy rakat új tárgyat kapunk lakberendezéshez, öltözködéshez, és önmagunk (és simjeink) szórakoztatásához. Ez ugyan nem egy teljes értékű kiegészítő, de lesz benne elég újdonság ahhoz, hogy fenntartsa a rajongók érdeklődését a következő nagy dobásig.

Hirdetés

A Paranormal Stuff Pack tele lesz okkult és voodoo cuccokkal, melyekkel nem csak feldíszíthetjük otthonainkat, de szeánszokat is tarthatunk majd. Akit elrabolt az élet paranormális oldala, az akár a Paranormal Investigator karriert is választhatja a Stuff Pack érkezése után.

A The Sims 4 - Paranormal Stuff Pack megjelenése 2021. január 26-án várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)