Hirdetés

A The Sims 4 új frissítése önálló életre kelti a szomszédokat

|

Az ingyenes Neighborhood Stories rövid időn belül megérkezik, ahol akkor is zajlik majd az élet, ha nem is figyeljük.

Hirdetés

Kevés dolog maradt, amit nem tehetünk meg a Maxis életszimulátorában, a játék 2014-es elrajtolása óta ugyanis megszámlálhatatlanul sok plusz tartalom érkezett a The Sims 4-be, és a fejlesztők továbbra sem lassítanak.

Az utóbbi hónapokban a Cottage Living kiegészítővel falura költözhettünk állatokat gondozni és növényeket nevelgetni, saját zenei fesztiválon (Sims Sessions) vehettünk részt olyan előadókat hallgatva, mint Bebe Rexha és a Glass Animals, valamint közeleg a stúdió következő nagy dobása is, amely még több életet visz karakterünk virtuális környezetébe. 

Hirdetés

November 30-án élesedik a Neighborhood Stories update, ami egy fontos funkcióval színesíti a The Sims 4 játékosainak mindennapjait: olyan pillanatokat vonultat fel, amely a játékos irányításán kívül esnek meg a környékbeli simekkel (hasonlóan a The Sims 3 népszerű Story Progressionjához).

Tehát a szomszédok akkor is élik életüket, ha mi nem követjük őket figyelemmel. Új karriert választhatnak, gyermeket vállalhatnak, megházasodhatnak, elválhatnak és így tovább.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Kezdetben a Neighborhood Stories még korlátozott lesz, így csak a karakterünk közvetlen közelében lévő simek életének néhány változására fog összpontosítani (például a kollégákra, ivócimborákra), de a jövőben kiterjesztik a dolgot és még több sim lesz érintett, még több döntést hozhatnak meg maguktól. 

Persze a játékos így is be lesz vonva a történésekbe, azok a szomszédok ugyanis, akiknek nagy problémájuk van tanácsért hozzá fordulnak majd, vagy akár ösztönözhetjük is őket egy-egy döntésre. Ennek köszönhetően lehetünk a környék legjobb arca, vagy akár káoszt is okozhatunk.

Randiguruként bátoríthatjuk a hasonló gondolkodású embereket a kapcsolatlétesítésre, vagy akár szét is robbanthatunk embereket, hogy lecsaphassunk az újonnan szinglivé váló simre. Előbbit az új Aspirations: Neighborhood Confidante tartalom segíti, utóbbit pedig a Villainous Valentine. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)