Hirdetés

A The Sims 4-ben egy bug miatt a simek elkezdték szekálni egymást

|

Öntudatra ébredtek a szimulált emberek, és pont azt kezdték csinálni, amit minden más nagycsalád tenne, egy túl kicsi albérletben: veszekednek éjjel-nappal.

Hirdetés

A The Sims 4 simjei egy hónapja minden reggel bal lábbal ébredhettek, mert megállíthatatlanul kötekednek egymással. A Sims közösség hivatalos fórumain több százan jelezték, hogy a virtuális családtagjaik folyton egymás torkának ugranak.

Az első ilyen jelentés október 11-én, a legutóbbi frissítés napján futott be. Egy játékos megírta, hogy a családja, ahol mindenki teljesen jóban van egymással, és senkinek sincs olyan személyiségjegye, ami kötekedésre adna okot, folyton veszekszik, ha nem menedzseli őket manuálisan a játékidejének minden percében.

Hirdetés

Az első jelentést százak folytatták, és nagyjából 1000-en rányomtak a "me too" gombra, jelezvén, hogy a probléma náluk is fennáll. Az elmúlt hetekben senki sem reagált erre, de mára az EA végre elismerte, hogy a simek indokolatlan és szakadatlan köcsögölése, bizony egy bug miatt történik. A kiadó bejelentette, hogy már készül az ezzel kapcsolatos javítás.

Én általában szándékosan elkerülöm a nagyobb családok összeállítását, szóval jómagam nem futottam bele a bugba, pedig letöltöttem a játékot az ingyenessé válása után. Nektek volt a fentiekhez hasonló tapasztalatotok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)