Hirdetés

A The Sims babérjaira tör egy indie játék, elég jól néz ki egyelőre

|

Elképesztő részletességet és a The Simsből hiányzó funkciókat ígér a Paralives.

Hirdetés

Bár a The Sims 4 folyamatosan bővül (nemrég az Eco Lifestyle DLC-t jelentették be hozzá) és a népszerűségét tekintve jó eséllyel már készül a The Sims 5 is, azonban még akadnak olyan funkciók és tartalmak, amik hiányoznak belőle. Ezeket egy indie játék adhatja meg a közösség számára.

Hirdetés

Az Alex Massé és csapata által fejlesztett Paralives hasonló a Maxis játékához: ez egy életszimulátor, amelyben megépíthetjük és berendezhetjük álmaink otthonát, majd karaktereket készíthetünk és menedzselhetjük az életüket egészen annak befejezéséig. Noha indie projektről van szó, a projektben hatalmas a potenciál: egy számos érdekességet tartogató városkát fedezhetünk fel szabadon, találkozhatunk emberekkel és építhetünk kedvünkre, méghozzá változatos eszközökkel. A Paralives játékmenete azonban nem korlátozza le a lehetőségeinket, bármilyen hosszúságú vagy szögű falakat felhúzhatunk, a játékbeli mérőszalaggal pedig akár a valódi lakásunk virtuális mását is megalkothatjuk. Testreszabhatjuk az objektumok színét és textúráját, valamint a méretét is, itt tényleg csak a fantázia szab határt. Temérdek lehetőségünk lesz a tökéletes karakter megformálására is, ebből ad ízelítőt az alábbi videó: 

Ebben a bútorokról és a lakberendezésről esik szó:

Ebben pedig a telkekről: 

A Paralives PC-re és Macre készül, de megjelenési dátummal még nem rendelkezik. Ha esetleg szeretnétek támogatni, a Patreonon megtehetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)