Hirdetés

A The Sims karaktereként irányíthattak egy streamert a nézők

|

Kizárták a házból, meghalt és még a bohócok is lerohanták.

Hirdetés

Az idősebb játékosok emlékezhetnek, micsoda őrületet generált egykor az ezredfordulón megjelent The Sims és a 2004-es The Sims 2, hiszen a széria kiegészítői éveken át kirobbanthatatlanok voltak a játékeladási toplisták élmezőnyéből.

Manapság már a The Sims 4-et bővítgeti a The Sims Studio (nemrég egy igazi zenei fesztivállal), a legizgalmasabb "kiegészítőt" viszont egy Twitch-streamer, Jeremy Elbertson, azaz Jerma985 hozta el nekünk.

Hirdetés

A 630 000 követővel bíró Elbertsont ugyanis közel három órán át a The Sims karaktereként irányíthatták a nézők: kiválaszthatták a ruházatát, majd szavazhattak róla, hogy mit csináljon a direkt erre a célra felépített díszletek között.

Az eredmény egy kifejezetten vicces közvetítés lett, ahol a széria több, jellegzetes momentuma is visszaköszönt: a simek igényeit mutató sávok, a kikockázott zuhanyzás, a random felbukkanó bohócok, vagy a képtelen helyekre lerakott bútorok (egy ágykerettel például még a házból is sikerült kizárni a streamert).

A medence szerencsére hiányzott, így Jermának nem kellett attól tartania, hogy a létra eltüntetésével vízbe fullasztják a szadista hajlamú nézők. Egy ponton mondjuk még így is sikerült "meghalnia", szóval tényleg nem volt eseménytelen a közvetítés.  

A műsor itt nézhető vissza, Elbertson pedig még két további epizódot ígér, melyekben nagyobb házra és "még vadabb" dolgokra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)