Hirdetés

A The VR Tech tesztelte az LG új csúcsmobilját, a G4-et

|

A TheVR Tech-es srácok ezúttal az LG legújabb zászlóshajóját, az igencsak extravagáns külsővel megáldott G4-et vitte el egy körre.

Hirdetés

A srácok a magyar sajtóeseményen már szemügyre vették a telefont, akkor azonban sem idő, sem lehetőség nem volt behatóan tanulmányozni azt.  A PC World tesztjét már olvashattátok, a TheVR Tech-es srácok pedig most videóban mondják el tapasztalataikat a készülékről.

Az LG G4 számos újdonságot vezetett be, amelyek nagy része jól is sült el. Hardveresen egyáltalán nem lehet panaszunk a készülékre, a gyártó azonban a kamerára az egyik legbüszkébb, így nyilvánvaló volt, hogy komoly tesztelésnek kell alávetni a szenzort, hogy kiderüljön, valóban jobb-e a Samsung, a HTC vagy épp az Apple legújabb csúcsmodelljeinél. Hogy hogy teljesített a telefon a teszten, azt az alábbi videóból megtudhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)