Hirdetés

A The Witcher 3 8K-ban egy gyönyörű játékká válik... 50 mod telepítése után

|

Egy videóban megcsodálhatjuk, hogy hogyan is néz ki a The Witcher 3 8K-s felbontásban, ray tracinggel és egyéb grafikai tuningokkal megszórva.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt nem néz ki rosszul. A több mint 6 éves sikerjáték még mindig egy gyönyörű világot tár elénk, még akkor is, ha egyébként a grafikai szempontból leggyengébb, Switches verziót választjuk. A PC-s verziónak viszont még így is megvan az az előnye, hogy moddolható, és így jelentősen megszépíthető.

A Digital Dreams összegyűjtött egy csomagnyi vizuális tuningot, melyek finomhangolásával egy gyönyörű, és az alapjátékhoz hű megjelenést kölcsönöztek az RPG-nek.

Hirdetés

Persze ahhoz, hogy egy 50 moddal megpakolt Witcher 3 8K-ban is futtatható legyen egy elég daliás PC kell, de a Digital Dreams srácainál akadt egy izzasztásra váró RTX 3090, így munkára is fogták azt.

A 8K-s felbontás, a ray-tracing reshade, és a Vanilla Lightning and Weather 2.0 mod felelős leginkább a lenti látványért, de aki mindent be akar húzni a tökéletes The Witcher 3: Wild Hunt grafikai tuninghoz az a videó leírásában megtalál mindent, amire szüksége van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)