Hirdetés

A The Witcher 3 egyik rajongója lenyűgöző térképet készített a játékhoz

|

A művész elképesztő részletességgel alkotta újra a CD Projekt RED alapanyagát.

Hirdetés

Sok olyan videojátékos térkép van, amit évekkel a végigjátszás után is fel tudunk idézni, a The Witcher 3: Wild Hunté pedig határozottan közéjük tartozik. Olyan helyszínek, mint Skellige, Novigrad vagy Kaer Morhen számos kellemes emléket ébresztenek, az ezek elhelyezkedését mutató térképet pedig számos formában újragondolták már, legyen az egy pofás puzzle vagy éppen egy tippekkel teli útmutató a tájékozódásban kevésbé ügyes játékosok számára. 

Hirdetés

Ezúttal a The Witcher 3 egyik művész rajongója, bizonyos HikiSWAG álmodta újra a vajákok világának lenyomatát az eddigi talán legrészletesebb módon, noha annak egy kiegészített változatát láthatjuk, ami a regényekben és a Netflix-sorozatban megismert területeket és helyszíneket is magában foglalja, amiket a CD Projekt RED videojátékaiban nem járhattunk be. Íme: 

A készítő nem árulta el, hogy pontosan hány órát dolgozott rajta, mire elkészült, viszont Instagramon további képeket, valamint egy videót is láthatunk róla.

Érdemes is lehet a közeljövőben felfrissíteni az emlékeket a The Witcher 3: Wild Hunt világával kapcsolatban, hiszen pár hónap múlva megérkezik a szerepjáték next-gen frissítése PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series S/X-re, amely miatt érdemes lesz újból - vagy elsőként - végigjátszani a kultikus RPG-t. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)