Hirdetés

A The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 egykori fejlesztői sci-fi kalandjátékot készítenek, itt az első előzetes

|

Megérkezett a The Invincible első trailere, hangulatos sci-fi játékot remélhetünk.

Hirdetés

Múlt hónapban kiderült, hogy a Techland és CD Projekt RED veteránokból összeállt Starward Industries egy különleges játékon dolgozik. A Stanislaw Lem regénye inspirálta The Invincible ugyan egy belső nézetes sci-fi cím lesz, de FPS-nek nevezni erős ferdítés lenne.

A főhősünk egy tudós, aki legénységével egy veszélyes bolygón teljesített szolgálatot, de elvesztette csapatát, és most elkeseredetten próbálja megtalálni embereit.

A felütés tökéletes egy feszült sci-fi thrillerhez, és bár egy erősen sztoriorientált játékélményről beszélünk, ez nem jelenti azt, hogy lineáris történetvezetésről lenne szó. A döntéseink és kapcsolataink nagyban befolyásolják majd az események alakulását.

Hirdetés

A játékot most először, mozgás közben láthatjuk:

A The Invincible egy látványos és remélhetőleg magával ragadó történettel rendelkező kalandnak ígérkezik, de sajnos a megjelenése csak jövőre lesz esedékes PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)