Hirdetés

A The Witcher 3 is felújított grafikát kap a next-gen konzolokon

|

A CD Projekt Red ráadásul nem követi a nagyobb kiadók trendjeit és ingyen adja grafikai frissítést mindenkinek, aki egyszer már megvette a játékot.

Hirdetés

Noha a koronavírus miatt jócskán megcsappant azon játékok listája, melyek nyitócímként érkeztek volna a PlayStation 5-höz és az Xbox Series X-hez, azonban nem kell attól félnünk, hogy kihasználatlanul porosodnak majd a gépek, hiszen rengeteg régebbi címünket játszhatjuk majd rajtuk. Ilyen lesz a The Witcher 3: Wild Hunt is, mely hamarosan javított grafikát kap.

Hirdetés

A CD Projekt Red nemrégiben tette közzé, hogy Ríviai Geralt legutóbbi videojátékos kalandja a következő generációs konzolokra is érkezik, ráadásul javítottak az egyébként is kifejezetten mutatós látványvilágon. A feljavított változat mindenkinek ingyenesen jár PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is, akiknek ott figyel a könyvtárukban a játék előző generációs változata:

A The Witcher 3 világa rengeteg rejtett apróságot tartogat, amiért érdemes lehet végigpörgetni újra a kalandot, az ingyenes frissítéssel pedig hamarosan eddig soha nem látott szépségben tehetjük meg ezt.

Ti visszanéztek a játékba, hogy kiélvezzétek a ráncfelvarráson átesett grafikát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)