Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt és a Cyberpunk 2077 veteránjai új stúdiót alapítottak, már dolgoznak is egy RPG-n

|

A Rebel Wolves névre keresztelt stúdió csapatában olyan fejlesztők vannak, akik a kedvenc szerepjátékaitokért feleltek.

Hirdetés

A Rebel Wolves bejelentette, hogy egy új generációs, sztori-orientált szerepjátékot fejleszt, amit az Unreal Engine 5 hajt majd. Ha még a Rebel Wolves létezéséről sem tudtatok, akkor nem hibáztatunk senkit, mivel egy viszonylag új csapatról beszélünk, ami jól ismert veteránokból áll. A srácoknak vérükben van a játékfejlesztés, amit senki sem fog kétségbe vonni, ha végignézi a tagok névsorát, és szembesül azok korábbi munkáival.

Hirdetés

A stúdió vezető tervezője Daniel Sadowski (The Witcher, Nitreal Games, Growing Up), a narratív vezetője és vezető írója Jakub Szamalek (The Witcher 3: Wild Hunt, Cyberpunk 2077, Thronebreaker), az animációs rendezője Tamara Zawada (The Witcher 3: Wild Hunt, Shadow Warrior 2), és a művészeti vezetője Bartlomiej Gawel (The Witcher, The Witcher 2: Assasins of Kings, The Witcher 3: Wild Hunt).

Igazi CD Projekt RED veteránokról van szó, így nem is csoda, hogy az első álláshirdetéseikben egy új generációs RPG-hez keresnek kollégákat. A projektjük még gyerekcipőben jár, nem is osztottak meg vele kapcsolatban részleteket túl azon, hogy dark fantasy lesz. A fenti artwork alapján nagyjából sejthető, hogy milyen hangulatra számíthatunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)