Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt nemsokára kikerül a Game Pass kínálatából

|

Használjátok ki az utolsó lehetőséget rá, hogy pótoljátok vagy újrajátsszátok a CD Projekt RED kiváló szerepjátékát.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt az RPG műfaj egyik megkerülhetetlen gyöngyszeme, ami miatt akkor is hálásak leszünk a CD Projekt RED-nek, ha a jövőben már semmi mást nem készítenek. A narratívára és felfedezésre erősen építő szerepjáték többször is végigjátszható a döntési- és a fejlődési rendszernek, valamint a romantikus opcióknak köszönhetően, az ingyenes DLC-k és a szinte teljes játéknak is beillő kiegészítők (Hearts of Stone, Blood and Wine) pedig még változatosabbá teszik a tartalmakat. Olyan videojáték ez, amelyet legalább egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia.

Aki már szerette volna beszerezni, annak számos lehetősége volt rá: Ríviai Geralt utolsó kalandja ugyanis folyamatosan szerepel a különböző leárazásokban, régóta nagy kedvezményekkel lehet beszerezni, ráadásul már jó ideje az Xbox Game Pass vendégszeretetét is élvezi, amelynek keretében az előfizetők szabadon játszhatnak vele (és több száz másik címmel is).

Hirdetés

A Fehér Farkas azonban hamarosan elbúcsúzik a Microsoft szolgáltatásától, március 15-én kikerül a kínálatból. 

Ha még csak most kaptatok észbe, hogy végig- vagy újrajátszanátok, akkor még durván másfél hétig megtehetitek, de akkor se csüggedjetek, ha nem sikerül (elvégre 50-100 órányi játékidőről beszélünk), mivel a távozó címeket 20%-kal olcsóbban zsebelhetitek be. Ne hagyjátok ki, ha eddig valamiért kimaradt volna. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)