Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt új modja Henry Cavill arcát rakja be a játékba

|

A modder megpróbálta a legélethűbb módon átemelni a Vaják sorozat főszereplőjének arcát.

Hirdetés

A világ leghíresebb szörnyvadásza nemrég folytathatta streaminges kalandjait a Netflixen keresztül, a Vaják második évada pedig egyes szempontokból előrelépés volt az elsőhöz képest, viszont a visszajelzések alapján még van mit csiszolni a koncepción. Akárhogy is, az új szezon elképesztő számokat produkált, így nem meglepő, hogy a streamingszolgáltató továbbra is bizalmat szavaz a franchise-nak és hamarosan már a harmadik felvonás forgatása kezdődhet meg.

A sorozat sikeréből pedig a világot megalkotó Andrzej Sapkowski regényei és a CD Projekt RED videojátékai is profitálnak, a The Witcher 3: Wild Hunttal például évek óta nem játszottak annyian egyszerre, mint a 2. évad premierje körül. 

Hirdetés

Nem meglepő hát, ha a modderek is ráfeküdtek arra, hogy megnyissák az átjárást a sorozatos és a videojátékos The Witcher között, amely ezúttal Ríviai Geralt fizimiskájában manifesztálódott. Persze nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy a Netflix szériájának szereplőit megpróbálják belerakni a The Witcher 3-ba, de talán WitcherSeb projektje sikerült eddig a legvalósághűbben, ami már tölthető a Nexus Modson keresztül. Ilyen eredményt kaptok utána:

A lelkes készítő ráadásul nem állt meg itt, egy másik moddal elhozta a játékosoknak Cavill sorozatbéli páncélját és öltözékét, ezáltal még teljesebb lehet a "crossover" élménye. 

WitcherSeb egyébként nem érte be Geralttal, Freya Allan arcát is rárakta a játékbeli Ciriére, szóval ha valaki hiányolná őt Cavill mellől a módosított The Witcher 3-ban, az máris megnyugodhat. Mindenre van egy mod.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)