Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Huntot új küldetéssel bővítette egy mod

|

A Blood & Wine kiegészítő eseményei után játszódik az új sztori.

Hirdetés

A CD Projekt RED nemrég jelentette be, hogy komoly átszervezésre készül, a terveikből pedig az is egyértelműen látszódott, hogy a The Witcher franchise-zal is komolyan számolnak a jövőben - ez nem meglepő annak fényében, hogy még mindig rengeteg pénzt hoz nekik a The Witcher 3: Wild Hunt.

Ám addig is, amíg megérkezik a The Witcher 4, a modderek gondoskodnak róla, hogy a játékosok ne maradjanak tartalom nélkül. Pár hónapja a harmadik rész epilógusát élhettük át a The Witcher: Farewell of the White Wolf képében, most viszont egy másfajta rajongói sztorit kapunk. 

Hirdetés

Egy bizonyos nikich340 készítette el A Night to Remember című önállóan is játszható missziót a The Witcher 3-hoz, amely Orianna történetét meséli tovább a Blood & Wine kiegészítő eseményei után. A Radish Modding Tols segítségével készült egyedi küldetés új sztorielemeket, átvezető jeleneteket, szinkronizált dialógusokat és modelleket hoz magával, beleértve egy "speciális jutalmat" is. Ha a mod címe erősen emlékeztet titeket a harmadik rész egyik filmszerű videójára (vagy annak magyar szinkronos változatára), az nem a véletlen műve.

Ha ti is kipróbálnátok, nincs akadálya: a Night to Remember már tölthető a NexusMods-ról

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)