Hirdetés

A The Witcher 3-ban már nem lehet a víz alatt sörözni

|

Megérkezett az új generációs verzió legújabb frissítése, ami elvette tőlünk az úszás közbeni lakmározás és italozás lehetőségét.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt felturbózott változata még szebbé tette az elmúlt évtized egyik legjobb szerepjátékát. A CD Projekt RED lecsiszolta a klasszikusát, de továbbra is szállítja hozzá a kisebb-nagyobb frissítéseket. A legutóbbi tapasz a napokban futott be, ami több apróságot is rendbe tett.

A nagyrészt vizuális és teljesítménybeli javításokat szolgáltató csomag két fontos, játékmenetbeli változtatást is hozott. Az elsőnek kevesek fognak örülni.

Hirdetés

A 4.03-as frissítés jegyzetében a következő olvasható:

"A bájitalok és főzetek kivételével Geralt már nem ihat vagy ehet semmit a víz alatt. Míg a csapat abban egyetértett, hogy így kiinni valamit egy flaskából nem lehetetlen, betolni egy korsó sört egy grillhúsos tállal már egy kicsit sok lenne."

Ezennel véget értek a napok, amikor Geralt az úszóleckék alatt be tudott tömni egy fél svédasztalt.

A CD Projekt RED szerencsére nem csak elvesz, hanem ad is: ugyan a nedves kajálásnak lőttek, legalább a pengeolajokkal nem kell többet bajlódnunk. Egy új opciónak köszönhetően már beállíthatjuk, hogy a szörnyeknek szánt, fegyverekre kenhető mérgeket a játék automatikusan rátolja a cuccainkra, ha azok ott pihennek a hátizsákunkban.

Akit érdekel a teljes javítási jegyzék, az megtalálja azt ezen a linken keresztül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)