Hirdetés

A The Witcher 3-rajongók meditatív transzba fognak esni ettől a videótól

|

A next-gen frissítés megérkezésével ismét The Witcher-lázban égünk, amit egy remek youtube-os tartalommal fokoz a CD Projekt RED.

Hirdetés

Az idei év végre kimondottan erősre sikeredett a friss videojátékos megjelenések szempontjából, az utolsó pillanatokban pedig egy régebbi szenzáció, a The Witcher 3 is bedobta magát a tegnap megjelent next-gen frissítéssel, amelyet ingyen tölthetnek le az eredeti változat tulajdonosai.

Ahogy a vonatkozó tesztünkben is írtuk, a ráncfelvarrás kiváló ürügy rá, hogy ismét elmerüljetek Geralt kalandjaiban, a CD Projekt RED klasszikusa ugyanis még hét év elteltével is világ egyik legjobb játéka. A fejlesztők most egy különleges videóval is csábítanak, amelyet azok is értékelhetnek, akikben még nem támadt fel a kedv az újabb szörnyvadászatra.

Hirdetés

A másfél órás anyag nem az akcióra, hanem a hangulatra megy rá: a helyszín a brunwichi régióban található Miller Lake, ahol remek zenei aláfestéssel, Geralttal együtt gyönyörködhetünk a tájban és a napszakok változásában. Az eredmény egy kifejezetten meditatív élmény, de a CD Project RED akár tanuláshoz is ajánlja, ha esetleg ráunnátok a Lofi Girl streamre.

A videó persze elsősorban a megszépült The Witcher 3 látványával hivatott dicsekedni, viszont csúszott bele néhány baki is, 1 perc 35 másodperc környékén például besuhan a képbe egy hajós, aki evezők nélkül kalimpál a levegőben. A Geralt-trilógia befejező epizódja ugyanakkor sosem volt tökéletes, így még ezek az apróságok is hozzátartoznak az összképhez.

Te is leporoltad a The Witcher 3-at a frissítés kedvéért?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)