Hirdetés

A The Witcher Remake csapata egy új, modern szerepjátékon dolgozik

|

A játékban az 1900-as évek elejének Lengyelországában járunk, amit egy természetfeletti csavarral fognak tálalni a fejlesztők.

Hirdetés

Az 11 Bit Studios, a Frostpunk és a This War of Mine kiadója bemutatott egy új, készülő szerepjátékot. A The Thaumaturge egy izometrikus kaland lesz, ami egy történelmi környezetet fog keverni természetfeletti elemekkel. A fejlesztésért az a Fool's Theory felel, akik egyébként az első The Witcher játék remake-jén is dolgoznak, a csapat AAA címeken edződött veteránokból állt össze.

A történet helyszíne az 1900-as évek Varsója lesz. A Fool's Theory elmondása szerint ez egy erős kontrasztokat kínáló környezet: vannak részei, ahol a szegénység és a bandák uralkodnak, míg másutt a politikai ármánykodás és a pénz az úr.

Hirdetés

Egy ilyen világban morálisan megkérdőjelezhető döntések sokasági várnak ránk. Íme az első kedvcsináló: 

Mi egy Thaumaturge-öt fogunk alakítani, aki képes észlelni a Salutors nevű lényeket. Ezek képességeit kihasználva beleáshatjuk magunkat az emberek lelkének mélyébe, és kideríthetjük a célpontok valódi céljait és vágyait, bármilyen szégyenteljes vagy titokzatos legyen az. Persze a természetfeletti képességeink a körökre osztott harcok során is kapóra jönnek majd.

A The Thaumaturge megjelenési dátuma még nem ismert, és egyelőre csak PC-re került bejelentésre. Akinek felkeltette a játék az érdeklődését, az már Steamen a kívánságlistájára is teheti azt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)