Hirdetés

A The Witcher remake kapcsán egy nagyon fontos változtatást erősített meg a CDPR

|

A CD Projekt Red bejelentette, miben fog teljesen eltérni a remake a 2007-es The Witchertől.

Hirdetés

Vannak aki imádták és voltak akik (például harcrendszere miatt) utálták a 2007-es első The Witcher-játékot, de az bizonyos, hogy mindkét tábort foglalkoztatta a kérdés: miben fog változtatni a nemrég bejelentette remake? Nos úgy tűnik, abban mindenképpen, hogy a Geralt újrakevert kalandja a The Witcher 3-hoz hasonlóan egy open world cím lesz, nyílt világra váltunk tehát. 

Mindez a CD Projekt Red aktuális negyedéves jelentéséből derült ki, melyben történetközpontú, egyjátékos, nyílt világú szerepjátékként hivatkoztak a készülő, Unreal Engine 5-ös The Witcher remake-re.

Hirdetés

Az eredeti The Witcher ugyebár nem egy nyitott világgal operáló játék volt, így ez egyáltalán nem kis változtatás. Sajnos ezeken felül viszont semmi újat nem tudtunk meg a készülő remake-ről, melyben egyébként Geralt Vizimában kalandozott. 

Kíváncsian várjuk, a koncepcióváltás eredményeként mennyivel lesz nagyobb a játék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)