Hirdetés

A The Wolf Among Us 2 is készül még, és hamarosan többet is tudni fogunk róla

|

A Telltale ugyan nem a régóta várt folytatást mutatta be a The Game Awardson, de ez nem jelenti azt, hogy megfeledkeztek volna a projektről.

Hirdetés

A Telltale még 2019-ben jelentette be, hogy készül a The Wolf Among Us második szezonja, de azóta semmilyen infót nem kaptunk a projektről. Amikor a csapat a The Game Awardson a The Expanse játékot mutatta be, akkor sokan el is vesztették a reményt a folytatás kapcsán.

A fejlesztők gyorsan kidobtak egy tweetet, hogy megnyugtassanak mindenkit: a The Wolf Among Us 2 tényleg érkezik, és hamarosan arról is jelentkeznek majd új infókkal.

Hirdetés

A tweethez csatolt blogposztból kiderült, hogy a The Wolf Among Us 2-ről lesz egy bővebb cikk a következő GameInformerben, ami néhány hét múlva fog megjelenni. Ez azt jelenti, hogy hamarosan képeket és bővebb leírásokat is kaphatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre annyit tudunk a játékról, hogy a Telltale eldobta az epizodikus formulát, és a második "évad" már egy egész játék lesz majd. A megjelenési dátum és a célplatformok sem ismertek jelenleg, de ez talán változhat a GameInformer cikk után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)