Hirdetés

A THQ Nordic klasszikusok felélesztésével ünnepelte tizedik születésnapját, itt van minden bejelentés

|

A kerek évforduló alkalmából tartott bemutatón több új játékot is leleplezett a kiadó.

Hirdetés

2011-es megalapítása óta szép nagyra nőtt a THQ Nordic csapata, ami az elmúlt évek során sok kisebb-nagyobb fejlesztőstúdió bekebelezett, és így rengeteg játék jogát sikerült megkaparintania.

Az eddigi tapasztalatok szerencsére azt mutatják, hogy a kiadó törődik is a megszerezett címekkel, hiszen több franchise-t is sikeresen visszahozott a köztudatba, a tizedik születésnapja alkalmából pedig egy adagnyi újdonsággal készült a rajongóknak.

Hirdetés

A csapat egy nem túl hosszú, de annál tartalmasabb bemutatót hozott, amiben szerepet kapott jó néhány izgalmasnak ígérkező cím, illetve kevésbé ismert projektek is.

Lássuk is, mit tartogatott a THQ Nordic 10th Anniversary Showcase:

  • Bejelentésre került a Destroy All Humans! 2 - Reprobed, ami a 2006-os eredeti játék teljes értékű remake-je. Ugyanaz a Black Forest Games fejleszti, amelyiknek az első rész újraalkotott verzióját is köszönhetjük. A folytatás a '60-as évekbe kalauzol el minket, és Cryptót irányítva az Egyesült Államok mellett ellátogathatunk még az Egyesült Királyságba, a Szovjetunióba, Japánba, sőt még a Holdra is.
  • Folytatást kap az 1999-ben debütált Outcast is. Az Outcast 2 - A New Beginning 20 évvel az első rész eseményei után játszódik, és Cutter Slade-re vár a feladat, hogy megszervezze az ellenállást Adelpha bolygóján, hogy elbánjon az invázióval. A második részt is az eredeti játék mögött álló, belga Appeal Studios fejleszti.
  • Szintén visszatér az 1995-ben elrajtolt Jagged Alliance sorozat is, méghozzá a harmadik számozott epizóddal. A Haemimont Games műhelyében készülő Jagged Alliance 3 kombinálja a taktikus, körökre osztott harcokat a felfedezéssel, szóval elég jó mókának ígérkezik saját zsoldoscsapatunk menedzselése.
  • Örülhetnek SpongyaBob Kockanadrág rajongói is, érkezik a SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, amiben a szivacs és barátai mindenféle furcsa világba látogatnak el.
  • Ha valaki a képzeletbeli világok helyett inkább politikusnak állna a Föld virtuális változatán, annak jó választás lehet a Superpower 3. Ebben a grand strategy műfajú játékban ugyanis választott nemzetünkkel kell világuralomra törnünk, vagy megoldanunk speciális helyzeteket.
  • Nem ért véget még az MX vs ATV széria sem. Az off-road versenyeket kínáló MX vs ATV Legends azoknak nyújthat remek szórakozást, akik az aszfalt helyett inkább göröngyösebb talajon szeretnek motorozni és kocsikázni.
  • Frissítés érkezett a Piranha Bytes csapatánál készülő ELEX II kapcsán is. Az új videóban leginkább a folytatás története kapta a főszerepet, de ismét megleshettük a posztapokaliptikus világot, ami otthont ad majd Jax következő kalandjának.
  • Jutott némi idő az Expeditions: Rome nevű CRPG-re is. Egy friss videóban részletesebben is megnézhettük az Expeditions széria következő felvonását, amiben ezúttal saját csapatunk élén utazhatunk el például az ókori Görögországba és Galliába. A szerepjátékos elemek mellett persze a harc is fontos szerepet kap a játékban.

Ha esetleg visszanéznétek a Geoff Keighley által vezetett, egyébként nem túl hosszú műsort, akkor alább megtehetitek:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)