Hirdetés

A Tini Nindzsa Teknőcök is csatlakoznak a SMITE felhozatalához

|

Igen, Leonardo egy gördeszkán, két kardal a hátán gurul harcba Zeusz, Odin és Cthulhu ellen.

Hirdetés

A SMITE egy TPS nézetben játszódó MOBA, amiben valamilyen mitológiai istenségeket (vagy legalábbis mitológiához közeli lényeket) irányíthatunk. Ez a keret nyilván elég rugalmas, így Cthulhu is bekerülhetett tavaly, annak ellenére, hogy ő azért valljuk be, picit kilóg a sorból. Itt azonban még messze nem álltak meg a fejlesztők.

Az istenségek fogalmának laza kezelése mindig is veszélyforrás volt a tematikára nézve, de a SMITE fejlesztőit ez már látszólag semennyire sem érdekli: hölgyeim és uraim, a Tini Nindzsa Teknőcök mától hivatalosan is istenek. 

Hirdetés

Legalábbis a Hi-Rez nem finomkodik és egy Nickelodeonnal közös promóció keretében behozzák őket a játékba. Ahogy az Avatár esetében történt, úgy a teknőcök itt is ismét "csak" skinek lettek négy, már létező istenséghez társítva:

A teknőcök a következő battle pass-szel kerülnek be a játékba, amivel együtt egyébként Zúzó és Szecska Mester is csatlakozik.

A SMITE jelenlegi battle passe, a Necropolis Battle Pass szeptember 8-án jelent meg. A Tini Nindzsa Teknőcök a jelenlegi bérlet lejárta után fognak érkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)