Hirdetés

A tökéletes Minecraft klón - Survivalcraft teszt

|

Nehéz megmagyarázni mitől lett olyan sikeres a Minecraft, ámbár ha jobban belegondolunk, gyermekkorunkban is órákat töltöttünk az építő kockák, vagy a lego darabkák társaságában.

Hirdetés

A száz százalékig sand-box játékmenettel rendelkező produktumban mindent „kockáról-kockára” megépíthetünk, vagy éppen lerombolhatunk, természetesen mindezt egy „kockákból” felépített csodálatos világban. Ez érvényes a tesztalanyunkra is, amely tulajdonképpen egy az egyben Minecraft klón, azaz mégsem, ugyanis néhány dologban sokkal, de sokkal jobb annál!

A játék kezdetén egy távolodó hajóval szembesülünk, amely egyet jelent a totális egyedülléttel. A civilizáció fogalmát jobb, ha egy időre elfelejtjük, és mások társaságára se nagyon számítsunk, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy egy ideig csak magunkban, és a jó öreg anyatermészetben bízhatunk. Nincs sok időnk hezitálni a sorsunkról, ugyanis közeleg az este, és ha szeretnék megélni a következő napot, ideje lesz búvóhelyet keresnünk.. vagy építenünk. Kezdetben a szó legszorosabb értelmében, semmink sincsen. Úgyhogy máris elkezdhetjük kivágni az első fát, amiből majd egy kis átalakítás után szerszámokat készíthetünk. Ezek után már mehetünk is a legközelebbi bányába, hogy a követ gyűjtsünk az első kunyhónkhoz, amit elterveztünk – ja, várjunk csak, közben kezd lemenni a nap, a farkasok pedig egyre hangosabban vonyítanak.

A teszt a PocketStar című blogon olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)