Hirdetés

A Tom Clancy's Rainbow Six Extraction trailere nagyon szeretné felpörgetni a hype vonatot

|

Tegnap a számtalan kiváló játék között a Ubisoft új lövöldéje is megmutatta magát.

Hirdetés

A tegnap esti PlayStation Showcase során a Rainbow Six Extraction trailere a Forspoken, a Guardians of the Galaxy és a Wolverine közé lett beékelve. Nem arról van szó, hogy nem érdekelne minket a zombis coop lövöldözés, de valljuk be, a tegnap esti felhozatalban nem ez volt a legerősebb bemutató.

Amikor egy gyönyörű fantasy világ és egy új Marvel játék fedi fel magát, akkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni az évek óta sínylődő töltelék spin-offokról.

Hirdetés

Mindenesetre a Rainbow Six Extraction még mindig egy létező játék, ami gőzerővel készül, és bár az új trailer elég akciódús, de azt nem árulta el, miért tolták el a majdnem kész projektet egy fél évvel.

Legalább ennek a trailernek a végére nem került új dátum: a Rainbow Six Siege Extraction 2022. várhatóan januárjában érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)