Hirdetés

A Tomb Raider írója más irányba vinné a történetet

|

Rhianna Pratchett imádja Lara Croftot és legutóbbi interjúja alapján szeretné, ha a készítők továbblépnének vele.

Hirdetés

A régi idők magabiztos, mosolyogva lövöldöző Larája köddé vált, amikor 2013-ban újra bemutatkozott a karakter egy túlélésért küzdő fiatal lányként. A reboot sztoriját Rhianna Pratchett (a Korongvilág regények néhai szerzője, Terry Pratchett lánya)  írta, aki az új sorozat második felvonásán is dolgozott. A harmadikból már kimaradt, és úgy néz ki, hogy a közelmúltban hivatalosan is bejelentett új epizódhoz sem szerződtették. Ettől függetlenül azért van véleménye a karakterről, és ha rajta múlna, akkor hamarosan viszontlátnánk a régi Tomb Raidert.

Hirdetés

A Eurogamernek adott interjújában mesélt a karakterről és a reboot irányáról.

"Nagyon jó móka volt felépíteni a karaktert, és a jövőben szívesen látnám őt kevesebb, az apjához kapcsolódó problémával. Tanúja szeretnék lenni annak, ahogy tényleg kiteljesedik, és elkezdi élvezni, amit csinál. Amikor a rebootot írtuk, akkor az volt a célunk, hogy megmutassuk a Tomb Raiderré válásának útját. Most már nagyon szeretném látni ennek a kiteljesedését. Vicces egysorosokat akarok hallani, és ilyesmi."

Szerinte a trilógia nagyon betalált a rajongóknál, és alig várja, hogy a Crystal Dynamics megtegye következő lépését. Ti mit gondoltok Lara eddigi karakterívéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)