Hirdetés

Kiderült, mikor jön a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 demója, amit ugyebár nem próbálhat ki mindenki

|

A bejelentés óta tudjuk, hogy a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 próbaverzióját csak azok érik el, akik fizetnek a játékért. Most viszont kiderült, mikortól élesedik majd a szóban forgó demó.

Hirdetés

Nemrégiben maga Tony Hawk jelentette be, hogy érkezik a nevével fémjelzett ikonikus deszkás játékok felújított változata. Ezzel párhuzamosan elárulták, hogy mielőtt szeptember 4-én belevethetnénk magunkat a nosztalgiázásba még egy demó is napvilágot lát, melyben próbálgathatjuk, miben is lesz több és jobb a felújított kiadás, mint az eredeti első két rész - erre viszont csak akkor nyílik lehetőségünk, ha már kicsengettük a teljes játék árát. Most kiderült, mikortól veszi kezdetét a próbaidőszak.

Hirdetés

Alapvetően a demók arra szolgálnak, hogy azok, akik nem teljesen biztosak abban, hogy meg akarnak vásárolni egy adott játékot, kicsit kipróbálhassák azt, és eldönthessék, hogy valóban kell-e nekik ez az élmény. Megjelenés előtt, a friss hírek szerint augusztus 14-én a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remake-hez is érkezik egy ilyen próbaverzió, azonban csak azoknak, akik digitálisan már megvásárolták, előrendelték a teljes játékok.

Ha nem a profitmaximalizálás mesteréről, az Activisionről lenne szó, akkor azt mondhatnánk, hogy ez igazából egy kis korai hozzáférésű ízelítő az előrendelőknek, de nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy Bobby Kotickék ezt is csak egy újabb marketingfogásnak szánják. Mindenesetre a próbaverzióban már próbálgathatjuk az ikonikus Warehouse pálya felújított verzióját, ami az eredeti játék első szintje volt. 

Ezzel együtt bejelentették, hogy a régi klasszikus deszkások mellett a sportág fiatalabb sztárjai is helyet kaptak a játékban, így Leticia Bufonival, Lizzie Armantóval, Riley Hawkkal, Nyjah Hustonnal, Tyshawn Jonesszal, Leo Bakerrel, Shane O'Neillel, és Aori Nishimurával is nekiállhatunk pontokat gyűjteni a felújított pályákon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)