Hirdetés

A történelem legnagyobb rablására hív a GTA Online

|

A Rockstar komoly jutalmat helyezett kilátásba, ha összejön a bravúr a GTA Online közösségnek. Beszálltok?

Hirdetés

A Grand Theft Auto VI korai változatának kiszivárgása miatt az elmúlt időszakban a szokásosnál is több volt a találgatás a Rockstar Games következő nagy dobása kapcsán, ám időközben az elpusztíthatatlan GTA V eladásai is szépen pörögnek, amit a mindig megújuló GTA Online hajt.

Az ünnepi szezonra rákanyarodva a fejlesztők most alaposan befűtöttek a közösségnek, minden idők legambiciózusabb kihívását dobva fel.

A Rockstar csapata közleményben adta ki az ukázt, hogy szedjünk össze 2 billió, vagyis 2 ezer milliárd dollárnyi zsákmányt a több missziót kombináló, összehangolt munkát igénylő heist-küldetésekkel. A kihívás a két évvel ezelőtti The Heists Challenge folytatása, amelyben még jóval szerényebb, 100 milliárd dolláros célt határoztak meg. A közösség akkor végül meg sem állt 1 billióig, vagyis most az előző csúcs dupláját kell összekaparni.

Hirdetés

A rablásokért járó pénzen túl a Rockstar Games azt ígéri, hogy a kihívás teljesítése esetén egy "különleges jutalmat" is kapunk, még ebben az évben. Ennél többet sajnos nem árultak el a készítők, de reméljük, hogy a titokzatos jutalom méltó lesz a történelmi rekordot jelentő 2 billió dolláros célösszeghez.

A kihívás november 30-ig tart, így van még pár napotok pörgetni a heistokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)