Hirdetés

A Total War: Rome Remastered gépigénye senkit sem fog padlóra küldeni

|

Oké, a rendszeresen beázó pincédben sorvadó 17 éves PC-d ugyan nem lesz elég, de ha mostanában felnyitottad a gépházat, akkor nincs okod aggodalomra.

Hirdetés

A Creative Assembly és a Feral Interactive közzétette a Total War: Rome újrakevert verziójának gépigényét, ami mondjuk éppen időszerű, tekintettel a holnap esedékes megjelenésre. Túl sok munkát nem kell majd belefektetnie senkinek abba, hogy megkapja a tökéletes Rome játékélményt.

A sokéves videokártyák hibátlanul futtatják majd a játék nagyját, és a legmodernebb hardverek is össze fognak csuklani, amikor a nagyobb csaták bepörögnek. Műfaji sajátosság.

Hirdetés

Sok mindent elárul a várható grafikai minőségről, amikor a fejlesztő szerint egy Ryzen 5 1600, 8GB RAM és egy GTX 770 tökéletesen elég a 1080p/60fps-hez. A részletesebb követelmények a következők:

Total War: Rome Remastered gépigény

Total War: Rome Remastered minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i3 vagy AMD FX-4000
Memória: 6GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 600 vagy AMD HD 7000
Szabad hely: 45GB
DirectX: 11

Total War: Rome Remastered ajánlottgépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor:  Intel Core i5-4570 vagy Ryzen 5 1600
Memória: 8GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 770 4GB vagy AMD Radeon R9 290 4GB
Szabad hely: 45GB
DirectX: 11

A minimum gépigénynél a fejlesztők megjegyezték, hogy az integrált videovezérlővel rendelkező gépeknél 8GB memóriával készüljenek a játékosok, és olyan 30fps-re számítsanak alacsony beállítások mellett.

A Total War: Rome Remastered megjelenése 2021. április 29-én várható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)