Hirdetés

A Total War Saga: Troy hősei két hosszabb trailerben mutatkoztak be

|

A Creative Assembly következő nagy stratégiai játékában a görögök és trójaiak hősei lesznek a legerősebb fegyvereink.

Hirdetés

A Total War Saga: Troy egyik legfontosabb eleme a hősrendszer. A két sereg soraiban lesznek olyan alakok, akik nem csak csillogó páncéljaikkal tűnnek majd ki a húsdaráló tömegéből: ezek a karakterek nagyban befolyásolják majd a játékstílusunkat egyedi mechanikáiknak köszönhetően. Akhilleusszal például érdemes lesz belemenni minden párbajba, míg Odüsszeusszal inkább a terjeszkedés lesz a fontos.

Hirdetés

A Creative Assembly két hosszas trailerben mutatta be a két oldal hőseit, így már most eldönthetitek, hogy melyik vezető lesz a legjobb barátotok.

A Total War Saga: Troyt a mi drága Pacánk már ki is próbálta, és abszolút pozitívan állt fel a háborús asztaltól. Olvassátok el előzetesét, aztán készüljetek az augusztus 13-án esedékes megjelenés napjára; akkor ugyanis 24 órán keresztül ingyen zsebelhetitek majd be a játékot az Epic Games Store-on keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)