Hirdetés

A Total War Saga: Troy - most már hivatalos, itt az első előzetes

|

A SEGA több szivárgás után bejelentette végre a Total War sorozat következő részét, és nagyon izgatottak vagyunk miatta.

Hirdetés

A trójai háborúk kora azért érdekes, mert viszonylag kevés lelet mesél róla, viszont Homérosz két könyve, az Iliász és az Odüsszeia segítségével már könnyebben lehet építkezni. A Creative Assembly is ezeket használja fel a Total War Saga megalkotásához.

Hirdetés

A fejlesztők ügyesen keverik a történelmet a mitológiával, nem rugaszkodnak el túlzottan a valóságtól. A minótaurosz például egy kigyúrt, bárdos fickó lesz bikamaszkban, nem pedig egy természetfeletti lény, és az isteni tettek is magyarázhatók lesznek, csak a nép gondolja majd úgy, hogy az események az égieknek köszönhetők. Megjelennek hősök, köztük Akhilleusz és Hektor, de ez csak kettő a sok fontos szereplő közül.

A GameStar magazin a héten megjelenő, 2019/09-es számában valamivel hosszabban is olvashattok a játékról, és megtaláljátok benne a fejlesztőkkel készített interjúnkat is. A játék 2020-ban jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)