Hirdetés

A Total War: Warhammer 2 új játékoscsúcsot döntött, két évvel a megjelenése után

|

Amíg várunk, a még meg nem erősített, de minden bizonnyal készülő Total War: Warhammer 3-ra, addig pörgethetjük az aktuális epizódot. Rengetegen döntöttek így az elmúlt napokban.

Hirdetés

A Total War: Warhammer 2 új rekordot állított fel május 21-én 84 920 játékossal. Ennyien még nem tolták egyszerre a Creative Assembly monumentális stratégiai játékát. Ezzel meg is dőlt a 2017-es megjelenéskor regisztrált csúcs, amikor is "csak" 72 320-an merültek el benne. Egyébként nem mondható, hogy bármikor kihalt harcmező várta volna az érdeklődőket, mivel többnyire 45 ezer környékén szokott mozogni az egy időben aktív tábornokok száma.

Hirdetés

Most valamiért felpörgött az érdeklődés, és ebben nagy része lehet a The Warden and The Paunch DLC-nek, illetve az ingyenes Total WAAAGH frissítésnek, ami rengeteg változtatást hozott, Henry Cavill karakterével együtt. Mert igen, a Vaják bekerült a játékba.

Ha szeretitek a stratégiai játékokat, akkor érdemes vetni rá egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)