Hirdetés

A Total War: Warhammer 3 egy régóta várt frakcióval bővül

|

Már csak néhány hét választ el bennünket a Káosz törpök dicsőséges menetelésétől.

Hirdetés

A Creative Assembly legújabb bejelentésétől Warhammer rajongók tucatjai kezdtek heves ünneplésbe: jön a Chaos Dwarfs frakció, avagy a Káosz törpök. A Chorfs néven is emlegetett csoport képviselői pontosan azok, amiknek gondolnád őket: gonosz törpék, akiket imádunk utálni.

Hatalmas, fekete füstöt puffogtató gépszörnyekkel vonulnak csatába, miközben mágiával támogatják azok pusztító erőit. Ezek bizony nem azok a tolkieni törpök, akikkel hobbitok járnak kalandozni: ezek Sauron szemét tornyostul temetnék a Végzet Hegye alá.

Hirdetés

A törpök egyébként egy méretes frissítéssel fognak majd befutni április 13-án, de míg a 3.0 újdonságai elérhetőek lesznek minden Total War: Warhammer III tulajdonos számára, addig a Chaos Dwarfs DLC-ért már fizetni kell majd. A Steamen keresztül már előrendelhető csomag 22,49 euróért, ami 24,99-re növekszik a megjelenés után.

Aki szereti a Total War: Warhammer III-at, és imádja ezeket a nagyon gonosz apróságokat, annak érdemes lesz mielőbb előrendelnie a DLC-t. Szerencsére azért még van időtök kihasználni a megjelenési promóciót, mivel ahogy fentebb említettük, a csomag csak április 13-án fog befutni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)