Hirdetés

A Transformers: Battlegrounds játékmenetéről tudhatunk meg többet az új trailerből

|

Egy fokkal komolyabb játéknak ígérkezik a Transformers: Battlegrounds, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

A Transformers: War for Cybertron sorozat végre befutott Netflixre, ami azt jelenti, hogy jelenleg rengeteg robotrajongó van, akik szeretnének valamilyen formában elmélyedni kedvenc univerzumuk történetében.

Érkezik a Transformers: Battlegrounds ami erre tökéletesen alkalmas lesz. Egy körökre osztott stratégiai játékról van szó, ami első ránézésre, az X-COM-ra hajaz, és bár vizuálisan nem éppen a legcsodálatosabb, a játékmenet bőven kárpótolhat mindenért.

Hirdetés

Ma megérkezett az első játékmenet trailer, ami kis betekintést enged a Battlegrounds harcaiba, közben pedig Optimus Prime a háttérben elmeséli a történet alapjait.

A Battlegroundsból készül egy Deluxe Edition is az igazán elhivatott rajongók számára. Ebben lesz egy pár spéci karakterkinézet, és egy exkluzív játékmód CUBE címmel.

A Transformers: Battlegrounds megjelenés október 23-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)