Hirdetés

A Trine zenéje letölthető immár

|

Érdemes figyelni független fejlesztők munkáit is, akik a milliós költségvetéseket ötletekkel pótolják - ilyen csapat a Trine készítője, a finn FrozenByte is.

Hirdetés

Sikeres is lett a játék, amelynek egyik legnagyszerűbb része a zenéje.

Ari Pulkkinen, a komponista élete legjobb művének tartja a Trine zenéit, amelyet az év elején elhunyt édesapjának ajánl. A komplett albumot digitális letöltés formájában meg lehet vásárolni az AriTunes oldalán (http://www.aritunes.com/), amely honlapot Ari azért hozta létre, hogy a zenei munkássága iránt érdeklődök mindig megtalálják a legfrissebb felvételeket, vagy híreket. A játékhoz képest két bónusz dalt is tartalmaz a Trine OST.

Külön érdekesség, hogy a játék fő témáját ingyen és bérmentve le lehet tölteni a már említett oldalról. Akinek tetszett a Trine zenéje, ne tétovázzon - várja őt egy ingyenes téma, és a Trine OST többi, fizetős része is, amely 12 euróért megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)