Hirdetés

A Tripwire volt főnöke azt mondja, szabályosan elpusztította a cancel culture

|

Örült az abortusztörvénynek, ellene fordult mindenki, most Carlson Tuckernek panaszkodott arról, milyen nehéz neki.

Hirdetés

Cance culture-t és - kissé kreatívabb, legalábbis kevésbé elcsépelt szóhasználattal - "társadalmi terrorizmust" kiáltott John Gibson, a Tripwire (Red Orchestra, Killing Floor) korábbi vezérigazgatója, aki nyilvános tweetben üdvözölte a példátlanul szigorú texasi abortusztörvényt, amely 2021-ben kimondta, hogy a magzati szívhang megjelenése után tilos a terhességmegszakítás az államban. Gibsontól akkor sorra határolódott el mindenki, majd saját kiadója is megvált tőle (hivatalosan ő mondott fel).

Most a Fox News műsorvezetőjének, Tucker Carlsonnak panaszkodott arról, hogy a cancel culture tönkretette az életét. Mint mondta:

A társadalmi terrorizmus félelemre, megfélemlítésre alapul, a célja, hogy megváltoztassa az embereket. Hogy vagy leplezzék, vagy tegyenek úgy, mintha nem azok lennének, akik, csak hogy megőrizhessék munkájukat, státuszukat. Szerintem szörnyű ez a világ számára.

Hirdetés

A Tucker Carlson Tonight című műsorban elmondta még, hogy nem egy emberként szorították ki, egy "vezető beosztású nő" például ellenezte a nyilvános elhatárolódást, de nem mert felszólalni, mert "túlerőben voltak" vele szemben. Szerinte így működik ez a fajta "terrorizmus": az ember fenyegetve érzi magát, hogy otthagyják a cégét a dolgozók, ha nem ért egyet velük, és nem akarja, hogy ő legyen a következő.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)