Hirdetés

A troll kommentelők miatt a Skyrimező nagymama jóval kevesebb tartalmat gyárt majd

|

A kéretlen tanácsok és a folyamatos piszkálódás miatt Shirley Curry úgy döntött, a skyrimes videók helyett mostantól az egészségére fog inkább koncentrálni.

Hirdetés

Először 2015-ben számoltunk be a világ egyik legcukibb gameréről, a Skyrimező nagymamáról. Egy évvel később a Skyrim: Special Edition megjelenése kapcsán írtunk arról, hogy Shirley Curry visszatért, és újra gameplay videókkal örvendezteti meg rajongóit. Idén pedig már arról nézhettünk meg egy előzetest, hogy milyen formában is kerül be a gamer nagyi a Skyrimbe, amit a rajongók már hosszú ideje követeltek. Sajnos ezúttal cseppet sem vidám fejleményekről érkezett hír. 

Hirdetés

Shirley Curry még május elején tett közzé egy videót, ami csak a napokban kezdett el felpörögni. Ebben a vlogban arról mesélt, hogy bármennyire is próbálja figyelmen kívül hagyni a trollok idegesítő kommentjeit, egyszerűen nem tud túllépni rajtuk. Éppen ezért a jövőben jóval kevesebb kommentre fog csak válaszolni, illetve bizonyos megjegyzéseket egyszerűen csak töröl majd. Curryt különösen az zavarja, hogy folyamatosan kéretlen "tanácsokkal" látják el játékstílusa kapcsán. Valaki mindig meg akarja mondani neki, hogyan kellene másképp játszania, vagy épp milyen másik játékkal kellene foglalkoznia a Skyrim helyett. Egyszerűen elege lett abból, hogy folyamatosan meg kell indokolnia, mit és miért tesz. Azt is végtelenül unja, hogy állandóan magyarázkodnia kell azért, hogy bizonyos kommentelők megértsék, ő csak és kizárólag szerepjátékként tekint a Skyrimre, szóval felesleges is min-maxolós gameplayt vagy speedrunt várni tőle.

Mindezeken felül Curry arra is kitért, hogy bár gameplay anyagai általában 30-50 percesek, egy átlagos néző csak mintegy öt percet néz meg belőlük, és hiába van csatornájának nagyjából 830 ezer feliratkozója, videóit mostanában csak 5-8 ezer ember nézi meg ténylegesen. Úgy érzi, hogy ennek fényében elpazarolt idő lett a tartalomgyártás számára, ami ugyancsak komoly stresszforrást jelent az immár 84 éves nagymamának.

A felvázolt körülmények tükrében Curry úgy döntött, hogy mostantól fogva elengedi a gyakori, szinte napi rendszerességű videókat, és jóval kevesebb tartalmat fog majd csak gyártani, mint korábban. Szeretne az egészségére koncentrálni, és nem akar egy házsártos nőszeméllyé válni. Csak remélni tudjuk, hogy a kevesebb stressz jó hatással lesz rá, és újra videóm videókat tud gyártani nézőinek, vagy ahogy ő nevezi őket "unokáinak". Persze az is csodás lenne, ha a kommentelők végre megértenék, nem kell mindenkinek kéretlenül szórni az életvezetési tanácsokat, és hagyni fogják végre Shirley Curryt nyugodtan Skyrimezni. Mindenkinek így lenne a legjobb. A május 2-án közzétett vlogvideó óta Shirley Curry egyetlen új anyaggal sem jelentkezett. 

Pár éve szakértőink külön cikkben foglalkoztak a trollkodás lélektanával az Extra Life rovatunkban. Érdemes lehet elolvasni ezt a cikket is, ha az ember meg akarja érteni ezt a viselkedésmódot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)