Hirdetés

A Trónok Harcából nem lehet jó RPG-t készíteni?

|

Túl vagyunk már két Game of Thrones játékon, ezeknek a minőségét nem vitatnánk, de Jon Radoff szerint felesleges is.

Hirdetés

„Nem gondolom, hogy ez jó környezet lenne klasszikus single player játékokhoz.” mondta Jon Radoff, a Trónok Harca Facebook játék fejlesztője. „A szokványos RPG-k szörnyek leveréséről, és a loot gyűjtögetéséről szólnak, ez nem igazán működik Westeros világában, de ez egy jó univerzum egy stratégia orientált játékmenethez.”

Elmondása szerint egy közösségi játékhoz nem lenne megfelelő mondjuk a Gyűrűk Ura világa, ahol a jók és a rosszak között éles a határvonal és a jó fiúk össze álnak, hogy leverjék a gonoszt, viszont a Trónok Harcának politikai viszályai remek táptalajt nyújtanak egy közösségi játékhoz. A Game of Thrones Ascentben lehetőségünk lesz átélni azt a drámát, amit a képernyőn vagy a könyvek lapjain láthatunk. Legalább is Radoff szerint, én szurkolok, hogy igaza legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)