Hirdetés

A Troy Baker-féle Daredevil játék miatt túl korai volt az öröm

|

Maga a Marvel Games alelnöke tisztázta a dolgokat, nem készül Daredevil játék Troy Bakerrel.

Hirdetés

Kezdjük történetünket a legelején: a játékipar egyik legkedveltebb és legismertebb szinkronszínésze, Troy Baker a Twitteren kapott egy kérdést, miszerint mi lenne álmai szuperhősös szerepe, és melyik fejlesztőcsapattal készítené el szívesen azt a játékot, amiben ez a karakter felbukkanna. Baker erre válaszként nemes egyszerűséggel megidézte Bill Rosemannt, a Marvel Games alelnökét, egyben kreatív igazgatóját. A dolgok pedig itt váltak még érdekesebbé. 

Hirdetés

Rosemann ugyanis mindössze ennyit válaszolt: "Uram, maga kétségtelenül egy félelem nélküli ember.". Egészen pontosan a "man without fear" kifejezést használta, ami teljesen egyértelműen Daredevilre (a magyar fordítás szerint Fenegyerek) utalt. Innen pedig már nem kellett sokáig várni arra, hogy a Marvel-rajongók egyből egy új Daredevil videojátékot vizionáljanak. Nos, bármennyire is szeretnénk mi is, ha egyszer elkészülne egy ilyen játék, sajnos erről egyelőre egyáltalán nincs szó. 

Nem sokkal később maga Rosemann tisztázta a dolgot, és hangsúlyozta, hogy tweetje csak egyfajta tisztelgés volt Baker előtt, és semmiféle Daredevil játék nem készül most a Marvel Games berkein belül. Ki tudja, talán a Spider-Man 2-ben azért még így is felbukkanhat mindenki kedvenc vak védőügyvédje. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)