Hirdetés

A Twin Mirror már nem epizodikus játékként jelenik meg

|

A Dontnod a Twin Mirror esetében szakított a Life is Strange-nél bevált megoldással.

Hirdetés

Noha a Remember Me és a Vampyr teljes játékként jelentek meg, a Life is Strange első és második évadával a Dontnod Entertainment is megpróbálkozott az epizodikus modellel, amelyet a Telltale Games is használt. A korábbi információk alapján az egyik új játékuk, a Twin Mirror kapcsán is ezt az üzleti modellt tervezték, azonban azóta megváltozott a helyzet. 

Hirdetés

A stúdió úgy döntött, hogy a Twin Mirrort nem részekre bontva fogják kiadni, hanem egyszerre, így már az első nap megkaphatjuk a teljes élményt. Mikor tavaly kiderült, hogy 2020-ra csúszik a Twin Mirror megjelenése, akkor az is bejelentésre került, hogy a csapat együttműködést kötött az Epic Games-szel: ez nem csak azt eredményezte, hogy a játék egy évig Epic Games Store-exkluzív lesz, hanem a fejlesztők is több időt kaptak a csiszolására és az átalakítására egyetlen játékká. 

Hogy pontosan mikor kaphatjuk meg a teljes kiadást, azt egyelőre nem tudni, de a PC Gaming Show során megmutatott trailer végén azt ígérte egy felirat, hogy hamarosan. Egyébként a Dontnod így sem marad epizodikus projekt nélkül, mivel a másik 2020-as koncepciójuk, a Tell Me Why jelenlegi ismereteink szerint továbbra is három fejezetben lesz elmesélve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)