Hirdetés

A Twitch bannolja a csak felnőtteknek szóló játékokat

|

A Twitch szigorította a szabályzatát, mostantól tilos olyan játékokat streamelni, amik felnőtt besorolást kaptak.

Hirdetés

A Twitch egyre nagyon népszerűségnek örvend, aminek következtében egyre inkább oda kell figyelniük, hogy a felhasználóik milyen tartalmakat osztanak meg egymással. A zenékkel kapcsolatban már léptek, most pedig a felnőtteknek szóló tartalmakat tiltották ki az oldalról.

A Twitchnek eddig is volt egy külön kis listája, amin azokat a játékokat sorolták fel, amiket tilos streamelni, most viszont úgy döntöttek, hogy az ESRB-től (Entertainment Software Rating Board) "Adult Only" besorolást kapott játékokat is betiltják. A Twitch azt is elmondta, hogy hiába kapott az adott játék az európai rendszerben (PEGI) 18+-os plecsnit, az észak-amerikai besorolás számít majd.

Tehát például a Grand Theft Auto V Európában csak 18 éven felüliek számára érhető el, Amerikában "M" besorolást kapott, tehát nyugodt szívvel streamelheti bárki. 

Az ESRB oldala szerint jelenleg összesen 26 olyan játék van, amit csak felnőttek játszhatnak, amik között ott van például a Manhunt 2 és a Fahrenheit: Indigo Prophecy rendezői változata is. A többi főleg erotikus témájú játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)