Hirdetés

A Twitch népe közösen játszott az Elden Ringgel, egy fal volt a legnagyobb ellensége

|

A "Twitch Plays" műfaj mindig is népszerű volt, főleg azért, mert még egy Pokémon-végigjátszás is katasztrófába fulladhat, amikor százak adják ki a parancsokat.

Hirdetés

A Twitch Plays formátum lényege, hogy a stream nézői a chatbe írt parancsokkal irányíthatják a játék menetét. Mivel az ilyen alkalmakon több százan (akár több ezren) szoktak összegyűlni, így a móka hamar káoszba fullad.

Ez kifejezetten szórakoztató, amikor egy olyan komplex címről van szó, mint az Elden Ring. A From Software új csodáját még egyedül, egy jobb kontrollerrel is nehéz végigpörgetni, nem hogy szöveges parancsokkal, több száz chatelő társaságában.

Hirdetés

Köszönhetően Bruce Greene-nek, most pontosan ez történt. A streamer éppen egy subathont tartott, ami azt jelenti, hogy minden feliratkozás meghosszabbította a műsorát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Nyilván egy streamernek is kell aludnia, ennie és egyebek, így amikor épp nem volt a gépnél, aktiválta a chat parancsokat, és hagyta a nézőinek, hogy irányítsák a karakterét.

Követői vagy 50-szer akadtak el egy falban, aminek köszönhetően nem jutottak nagyon messzire. Aki szeretne belenézni a próbálkozásba, az itt megteheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)