Hirdetés

A Twitch népe közösen tett le egy gépet a Microsoft Flight Simulatorban

|

Egyedül sem egyszerű a Microsoft repülőszimulátorát játszani, de azt végképp nem gondoltuk volna, hogy egy stream nézőinek chatparancsokkal sikerül majd épségben landolni.

Hirdetés

Számos játékból szerveztek már Twitch Plays streamet, melynek során a játékosok chatben leírt parancsokkal szólhatnak bele az események alakulásába. Ez néha káoszt eredményez, de valamilyen fura módon mégis működik, és sikerül játékokat végigjátszani, feladatokat teljesíteni. A Pokémon, a Dark Souls és megannyi más cím után a Microsoft Flight Simulator lett a következő.

Hirdetés

A streamet egy fejlesztő, Rami Ismail lőtte fel, és sorra aktivált újabb és újabb parancsokat a nézők kéréseinek megfelelően. Egy Boeing 787-10 Dreamlinert kellett irányítaniuk, a kassai reptérről szálltak fel, majd oda is tértek vissza egy óra elteltével. Közben sikerült átfordítaniuk a gépet az óceán felett, és mégsem zuhantak bele a vízbe.

Igaz végül pár méterrel elvétették a landolást, de aztán a kifutópályára érkeztek, és a gép is épségben maradt. Szép teljesítmény ez a közösségtől, bár azt érdemes tudni, hogy működött a robotpilóta, valamint csak Ismail feliratkozóinak parancsai számítottak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)