Hirdetés

A Twitch új kategóriája a legcukibb hely az interneten

|

Bundás tartalommal űzik el streamerek az őszi rosszkedvet.

Hirdetés

A Twitch végre megadta a világnak azt, amire igazán szüksége volt: egy helyet, ahol a végtelenségig nézhetünk iszonyatosan cuki állatkákat. Az Állatok, akváriumok és állatkertek kategóriában élőben nézhetjük streamerek bundás társait, vagy az állatkertek lakóit.

A streaming óriás elmondása szerint a cél az volt, hogy az oldalon szétszórt állatkás tartalmakat könnyeben találhassák meg azok, akik kedves bundás cimboráik látványára szeretnének relaxálni.

Hirdetés

Vannak itt lazán szunyókáló vidrák, megállíthatatlanul birkózó cicák, és tökmagot rágcsáló mosómedvék. A műsorokat intéző emlősök olyan interakciós lehetőségeket is beépítettek, mint a nasiosztás vagy a kisállatok lámpáinak irányítása adott mennyiségű pénzadomány után.

Ugyan mindez végtelenül cuki, ennél azért fontosabb célt is szolgálhat az új kategória. Sok állatkert és menhely küzd a fenntartás költségeivel, és az ilyen lehetőségek rengeteget segíthetnek az üzemeltetőknek.

Reméljük, hogy az állatkás tartalomgyártóknak bejön a dolog, mi pedig boldogan dolgozhatunk a lazuló vidrák látványa mellett. Mindenki jól jár.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)