Hirdetés

A Ubisoft a Far Cry 20. születésnapja alkalmából bejelentette, hogy nem jelent be semmit

|

Márciusban lesz 20 éve, hogy megjelent a sorozat első része, amit méltó módon megünnepel a kiadó - de nem úgy, ahogy sokan szeretnék.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban 2004. március 23-án, Európában pedig három nappal később vált elérhetővé a Far Cry, a Crytek és a Ubisoft együttműködéséből megszületett FPS, ami a maga idejében lehengerlő volt. A franchise-t a kiadó a mai napig ápolgatja, és nem számít az egyes részek vegyes megítélése, valamint az innováció hiánya, az eladások azt mutatják, van igény erre az élményre.

A Ubisoft bejelentette, hogy már 90 millió játékos játszott a sorozat eddig megjelent 9 részével (6 számozott, illetve a Primal, a Blood Dragon és a New Dawn), és hogy a következő 10 nap során mindenféle izgalmas események várják a játékosokat - új játék vagy tartalmak bejelentésére viszont kár lenne számítani.

Hirdetés

Ugyanakkor akár 85% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az eddig megjelent címeket minden platformon, illetve Twitch Dropok formájában szerezhetünk ajándékokat. Március 21-én lesz egy ünnepi livestream, melynek során a fejlesztők fognak sztorizgatni és további jutalmakat osztogatni.

Hamarosan mi is jelentkezünk majd visszatekintő cikkünkkel és videónkkal, addig esetleg megírhatjátok, melyik szerintetek a széria legjobb és legrosszabb része.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)